Home > Programma > Wake

14 april 2017   

Franciscaans wake op Goede Vrijdag
bij het Grensgevangenis Schiphol

De wake is aanstaande Goede Vrijdag, 14 april 2017 van 14.00 tot 15.30 uur. Wij willen wederom de geïllegaliseerde medemens een hart onder de riem gaan steken. De titel van de wakes in de lijdenstijd 2017 is ‘Iemand die als vreemdeling in jullie land verblijft, mag je niet onderdrukken’ (Lev. 19:33). Als thema van onze wake is er dan ook gekozen voor ‘Welkom’. Ook dit keer zal het koor Lopend Vuurtje de wake muzikaal ondersteunen. 
We hopen, dat we weer net als voorgaande jaren veel mensen mogen begroeten. Dat we de mensen in het complex het gevoel mogen geven, dat ze niet verlaten en vergeten zijn. Dat er aan hen gedacht- en voor hen gebeden wordt. Een verbonden zijn als medemensen.

Actiebus

We hebben bij de Stichting Theaterstraat ook de Actiebus weer aangevraagd, voor vervoer van Amsterdam Zuid naar het Cellencomplex. Frits ter Kuile wacht iedereen op in de stationshal van Amsterdam Zuid ter hoogte van de Starbucks. De bus vertrekt om 13.30. Mocht je iets verlaat zijn, of het niet kunnen vinden, neem dan even tijdig contact op met Frits: (+31) 06-30295461

Een bloemetje voor binnen

We zullen ook weer bloemen voor de afdelingen, het personeel en de kerk verzorgen. Mochten jullie dat willen, dan mogen jullie natuurlijk ook zelf bloemen meenemen. Zo kunnen we wat warmte en kleur naar binnen brengen. En als er behoefte is, om geld te doneren voor telefoonkaarten voor de geïnterneerde mensen, zodat ze contact kunnen houden met familie, dan is het mogelijk, om dat na afloop van de wake af te geven. Dan zorgen wij, dat het via de pastores bij de mensen komt.

Route aanwijzingen

Voor de route naar het complex kunnen jullie de bijlage bekijken. Hierin staat de route per OV, auto en fiets.

Info: Franciscaanse Vredeswacht. 13 april 2017.

Terug      Top