Home > route

De route naar Stoutenburg

Adres: Stoutenburgerlaan 5, 3835 PB Stoutenburg.
Tel. 033-4945500.
E-mail post@stoutenburg.nl

Fiets - Bus - Trein - Taxi - Auto - Kaartje

Met de fiets naar Stoutenburg > Zie de aparte pagina

Bus vanaf station Amersfoort via Leusden

Zie het aparte busoverzicht. De hele rit duurt ongeveer dertig minuten. Overstappen in Leusden Groene Zoom op de buurtbus 509. De chauffeur zet je voor het huis af.

Trein vanaf station Hoevelaken met de buurtbus

U kunt van ma-vrij tot 20.15 u vier keer in het uur met de treinen van de Valleilijn (Connexxion) van Amersfoort naar station Hoevelaken. Vanaf 20.15 u ieder half uur. Op zaterdag vanaf 17.15 u ieder half uur. Op zondag is er een half uur dienst om .15 en .45
Als u om 15 minuten over het uur de trein neemt, bent u zeven minuten later in Hoevelaken. Daar vertrekt de buurtbus (lijn 509) op weekdagen van 7.15 u tot 18.15 u elk uur (op zaterdag van 9.15 u tot 16.15 u). U kunt bij het "kasteel" uitstappen, Stoutenburgerlaan 5. Dit is een gerieflijke verbinding áls u een goede aansluiting plant op deze trein. Ook ideaal voor mensen met een vouwfiets.
Vergeet niet eventueel op station Amersfoort bij NS uit en bij Connexxion (blauwe paal) in te checken.

>> Dienstregeling buurtbus 509 Station Hoevelaken > Stoutenburg

Bij mooi weer is het een fraaie wandeling over de Stoutenburgerlaan. Ca 25 minuten. In de stationshal rechtsaf, ri Stoutenburg. Links lopen!

Top

Buurtbus vanaf station Nijkerk of Barneveld

Op weekdagen en overdag kun je heel goed vanaf station Nijkerk of Barneveld naar ons toe reizen. Buurtbus 509 vertrekt op beide stations om 2 minuten vóór het hele uur vanaf het station en is een klein half uur later bij het "kasteel".

Check de dienstregeling:

>> Dienstregeling buurtbus 509 Nijkerk > Stoutenburg
>> Dienstregeling buurtbus 509 Barneveld > Stoutenburg

Top

Taxivervoer van en naar station Amersfoort

Regiotaxi tel. 0900-1122445 (lokaal tarief). Minimaal een uur van tevoren bestellen. N.B. Bestel de taxi een kwartier na aankomst van de trein. De vervoerder heeft namelijk het recht om de taxi tussen een kwartier eerder en een kwartier later te laten voorrijden. Onhandig, maar ja... Vraag om terugbelservice als je een mobiel bij je hebt. Een rit kost € 6,45 per persoon (per 1 januari 2016). Contant te betalen.
Zonetaxi. U dient zich éénmalig te registreren bij NS zonetaxi. U boekt een NS Zonetaxi bij het plannen van uw reis of onderweg, tot 30 minuten voor de gewenste aanvang van uw rit. Op het station staat dan een taxi voor u klaar op een eigen, herkenbare, standplaats. Het starttarief is € 6 voor de eerste 2 kilometer. Iedere volgende 2 kilometer is € 3. Totale afstand naar ons is 6 km (€ 12). U kunt maximaal 3 personen extra meenemen. Na afloop wordt de ritprijs afgerekend via automatische incasso. U hoeft dus nooit contant te betalen. Reserveren via http://www.nszonetaxi.nl/. Kosten normale taxi ca € 30.-

> Meer over de Regiotaxi
> Meer over de Zonetaxi


Top

Met de auto

Gebruikt u de Tom Tom, geef dan "Stoutenburgerlaan, Leusden of 3835 PB" in, anders alle kans dat het ding u naar de Stotuenburgerlaan in Hoevelaken leidt. Als dat zo is: omkeren en terugrijden op dezelfde laan richting Leusden. Postcode 3835 PB - 5

Vanuit Richting Utrecht: neem op de A 28 afslag 7 ("Leusden") en volg de borden Stoutenburg. In Stoutenburg op T-kruising Rechtsaf ri Barneveld. Na 600 meter linksaf ri Hoevelaken. Dit is de Stoutenburgerlaan. Na 500 m. rechts het Milieuproject in "kasteel" Stoutenburg.

Vanuit andere rchtingen; neem op de A 28/E 30(Zwolle -Utrecht) de afslag 8 "Amersfoort/Hoevelaken". Ga met het verkeer mee richting Achterveld en drie keer rechtsaf (Wiekenweg, Schakelaar, Hogeweg) en vervolgens pas bij het chauffeurscafé met de weg mee linksaf (Barneveldseweg) naar Stoutenburg/Achterveld. Door Stoutenburg heen, na 700 meter links de Stoutenburgerlaan in. Na vijfhonderd meter zie je rechts het "kasteel".
Let op: Afrit 8 is vernieuwd. Zie onderstaand kaartje (pdf) om op de Barneveldse weg naar Stoutenburg te komen.

Top

Routeplanner naar ons adres (ActiveX toestaan)


Top

 

Plattegrond

Wilt u dit plattegrondje kopieren?
Rechtsklik met de muis op de afbeelding en kies Figuur (of Afbeelding) opslaan.

Omleiding verkeer


Terug       Top

13 april 2017