Home > conferentieoord

Het Conferentieoord
van het Franciscaans Milieuproject

Kasteel, gezien door het beukenbos.
Het "kasteel" ligt in een mooi wandelbos van elf hectares.

Vanwege de onzekerheid mbt het voortbestaan van het Franciscaans Milieuproject in Stoutenburg, boeken we geen groepen meer in het conferentiegedeelte van ons huis.

De informatie hieronder is dus niet meer van toepassing en staat er alleen maar uit sentimentele overwegingen. (We hadden het graag anders gewild.)

Voorjaar 2017.

----

Het Franciscaans Milieuproject biedt op het landgoed Stoutenburg gasten de gelegenheid gebruik te maken om op een mens- en milieuvriendelijke manier bijeen te komen.
U krijgt dan de beschikking over een deel van het klooster.
Stoutenburg biedt een aangename ambiance, is gunstig gelegen
in de buurt van Amersfoort en is goed te bereiken.

De gasten worden verzorgd door leden van de communiteit van het Franciscaans Milieuproject en door vrijwilligers. De zakelijke kanten van het conferentieoord worden behartigd door de Stichting Stoutenburg.

  Top

Huize Stoutenburg

Tuinzaal Stoutenburg
De Tuinzaal
Eetzaal Stoutenburg
De eetzaal (refter).
Eetzaal Stoutenburg

De Kapelzaal

In het klooster kunnen de gasten gebruik maken van de volgende ruimtes:
de Tuinzaal, met uitzicht op bos en tuin (ruim 90 m2); de Voorkamer, een stijlvolle vergaderruimte (30 m2); de Gastenrefter (eetzaal) (35 m2) en de Kapelzaal. 

Het huis biedt slaapplaats (lees de beperking) aan ongeveer 22 gasten op 19 één- en tweepersoonskamers. De kamers hebben warm en koud water. De douches en de toiletten zijn op de gang. Gasten die slecht ter been zijn kunnen de lift gebruiken. De maaltijden zijn vegetarisch en van biologische kwaliteit. 's Avonds kan gezorgd worden voor drankjes en hapjes. Dieetwensen en het juiste aantal gasten dienen enkele dagen van tevoren te worden doorgegeven. De maaltijden zijn om 8.00, 13.00 u en 18.00 u. Van alle gasten verwachten wij dat ze meehelpen met het dekken en afruimen van de tafels en met de afwas.

Kapelzaal

Sinds voorjaar 2009 beschikken we over een sfeervolle kapelzaal. Dit gedeelte van de kapel met zijn authentieke koorbanken en grote houten vloer is zeer geschikt voor sacred dance, yoga, meditatie en andere gepaste activiteiten.

Informeer naar de beschikbaarheid bij Marco Ganzeman. 033 4945500.

  Top


Tarieven verzorgd
(per 1.1.2015) (N.B. lees de beperking)

Verblijf op basis van vol pension p.p. per etmaal Euro 71,01 (incl € 1,01 toeristenbelasting). Dit is inclusief de huur van de grote tuinzaal, biologische koffie en (kruiden)thee met koekje, 3 biologische en vegetarische maaltijden, flipover en stereoinstallatie.U bent (naast de communiteit) de enige groep in huis en hoeft de ruimtes dus niet te delen met andere groepen.

Bij verblijf van één of meerdere etmalen plus een deel van een etmaal, wordt voor dit deel een evenredig deel van de pensionprijs gerekend. Wij gaan uit van groepen van minimaal twaalf personen.

Overige tarieven

Per 1-1-2013 in Euro

Huur lakenpakket

8,-

Dagprijs huur tuinzaal

180,-

Dagprijs huur kapelzaal

180,-

  Top

Tarieven Zelfverzorging (per 1.1.2015)

Keuken van ehtgastenhuis Stoutenburg.

U beschikt hierbij over een ruime goed uitgeruste keuken, naast de eetzaal. Wilt u een weekend huren met zelfverzorging dan kan dat alleen in de maanden januari, juli en augustus. Zelfverzorging door de week kan het hele jaar door.

Basistarief weekend (met 1 overnachting) is
€ 71,01 (incl. toeristenbelasting) per persoon.
De dagprijs door de week is 31,01 euro p.p.p.d. (incl. toeristenbel.)
Minimaal 12 personen.


Reserveren en annuleren

Reserveren kan een jaar van tevoren. Voor reserveren kunt u op weekdagen bellen tussen 9.00 en 13.00 u. Vraag naar Marco Ganzeman. Tel. 033-494 55 00. U ontvangt een bevestiging resp. contract.
Bij annuleren tot twee maanden tevoren rekenen wij 10%, tot één maand 25%, en daarna 50% van de verwachte totale kosten.

Terug       Top