Home > Aansluiten

Aansluiten bij het Franciscaans Milieuproject

Kasteel met Franciscusbeeld

Het project bied je verschillende mogelijkheden om je aan te sluiten of mee te doen. We zetten ze hier op een rijtje

Meedragen als Donateur

We krijgen geen subsidies en zijn afhankelijk van wat we zelf verdienen en van de giften en donaties van mensen die ons een warm hart toedragen. Het is goed te weten dat we erkend zijn als Algemeen Nut Beogende Instelling (anbi) en dat uw gift of donatie aftrekbaar is voor uw inkomstenbelasting. We zijn erg blij met vrienden die ons op periodieke basis een bepaald bedrag laten incasseren.
> Donateur worden [machtiging op site]

Meedoen met de maandelijkse vieringen

Bijna iedere maand houden we een viering op de laatste zondag van de maand (check ons programma). Een paar dagen van tevoren sturen we mensen die daar belangstelling voor hebben een mailtje. Als u wilt kunnen we u op die lijst zetten en ontvangt u een herinnering. Zonder verplichting.
> Ja, zet mij op de mailinglijst Vieringen

Meedoen met activiteiten

Twee keer per jaar brengen we een nieuw programma met tal van activiteiten. Deze staan vermeld op onze activiteitenpagina.
> Naar het Programma

Wilt u geïnformeerd worden over (nieuwe) programma actviteiten meld u dan aan voor de Mailinglijst Activiteiten.
> Ja, zet mij op de mailinglijst Activiteiten

De Stoutenburg Academie is de denktank van het project. Heeft u belangstelling voor de reflectie op ons project en de organisatie van studiedagen en lezingen?, kijk dan op de pagina over
> de Stoutenburg Academie

Koffiepauze met kipMeedragen als vrijwilliger

Voor ons dagelijks leven en de werkzaamheden in huis, tuin en conferentieoord zijn we afhankelijk van dehulp die we krijgen van vrijwilligers. We zijn daarbij erg blij met mensen die met enige regelmaat ons project mee komen dragen. Heb je daarvoor belangstelling > mail of bel ons dan.

> Telefoon 033 4945500
> Mail: post@stoutenburg.nl

Wwoofen in Stoutenburg?

Dat kan ook, zie de pagina daarover.

Lid worden van de communiteit

Dat is een hele stap. We nemen daarvoor ruim de tijd. Je begint met kennismaken op verschillende manieren. Als dat bevalt kun je huisgenoot worden als er plaats is. En dat kan dan de opstap worden tot lidmaatschap van de kerngroep, de communiteit. Zie daarvoor de de pagina's over huisgenoot worden.

Op de hoogte blijven

Twee maal per jaar verschijnt de Koetsier. Het blad waarin we contact houden met onze achterban door hen te laten delen in onze ervaringen en wederwaardigheden. Inclusief programma.

> Meer over de Koetsier en het bestellen ervan

 

Laatst bijgewerkt 1-03-2016

Terug       Top