Home > Publicaties >Over Liefde, het boekje

Over Liefde... verschenen als boekje

Twaalf gesprekken met broeder Franciscus

Voor en achterkant van boekje en de schrijver.
Guy laat de voorkant van het boekje zien. En desgewenst ("mouse over") de achterkant.

Met Pinksteren 2009 verscheen een fraaie uitgave van de brochure Over Liefde. Het bevat een twaalftal verhalen waarin Guy Dilweg Franciscus aan het woord laat, in gesprek met broeder Leo.
De brochure trok meteen veel belangstelling en de Franciscaanse Beweging stelde voor er een wat mooiere uitgave van te maken. Dat is dus gebeurd. De eerste oplage was met een half jaar uitverkocht. De nieuwe is onlangs verschenen.

Het boekje telt 72 pagina, is geïlustreerd met eenvoudige pentekeningen en ziet er uit als een mooi cadeautje. En dat is het ook. De prijs is nog steeds heel franciscaans: vijf euro en daar komen dan wel eventuele verzendkosten (€ 2,-) bij.

Over Liefde op de radio

Edith Boeker van de KRO/RKK maakte een interviewtje met Guy dat werd uitgezonden op zondag 24 januari 2010 op Radio 5 in het programma Zinspelen. U kunt het met deze link beluisteren. Guy komt na ruim drie minuten aan het woord, na een erg aardig stukje over Franciscus Xaverius door Dries van den Akker. Ook de moeite waard. U start de audio onder de tijdbalk bovenaan de pagina.

Bestellen door € 7,- over te maken op NL47 TRIO 0197 8504 80 van het Franciscaans Milieuproject o.v.v. Boekje Over Liefde. Denk aan uw adresgegevens.

>> Lees een recensie
>> Lees één van de verhalen
>> De Duitse vertalingTerug       Top

Stoutenburg, november 2011